Edustaja muutoksia

Itä-Suomen ja Lapin edustajamme Kalliokuusen Jari on siirtynyt muihin hommiin. Suuri kiitos Jarille yhteisistä vuosista ja menestystä uusiin haasteisiin!

Korppilan Teija, entinen edustaja ja entinen kangaskauppias, löysi mukaan meidän tiimiin kangasedustajaksi. Tervetuloa Teija!

Teija Korppila esittely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feel of nature valmisverhokonsepti

Olemme sopineet yksinmyyntioikeuden Suomeen Feel of nature-konseptista. Näiden  Feel of nature valmisverhojen mallisto koostuu yhdeksästä (9) eri laadusta ja värivariaatioineen se sisältää yhteensä 30 erilaista verhoa. Malliston kuosit ovat ajattomia ja luonnonmukaisia värejä mukailevia. Kankaat kudotaan Saksassa ja ommellaan tehtaan tytäryhtiössä Puolassa, joten niille on myönnetty Made in EU sertifikaatti.

Yhden verhon koko on 140 x 245cm ja minimi on yksi kappale / laatu / väri. Verhoissa on ylhäällä 6 cm tankokuja sekä kankainen multiband-rypytysnauha, joka mahdollistaa verhon kiinnityksen joko koukuilla tai nipsuilla.

Verhot on pakattu ekologiseen pahvipakkaukseen. Verho on suojattu muovilla pahvisen paketin sisällä. Paketin kannessa on aukko, josta näkee verhon kuosin ja värin. Paketissa on lisäksi kuva verhosta mittoineen, hoito-ohjeet ja EAN-koodi.

Tarjoamme aina puoleen hintaan ns. malliverhon / laatu / väri. Jokaista tilattua verhoa kohden tulee mukaan myös ekologinen Feel of nature-logolla varustettu paperikassi.

Saat konseptin oman telineen, kun ostat sen täyteen. Teline on täysipuusta tehty ja hyllyille mahtuu 72 pakettia sekä 24 malliverhoa ripustettuna. Telinettä ei voi ostaa erikseen.

Ota yhteyttä meihin, jos haluat kuulla lisää!

feel of nature_Logo nature

bty

bty

bty

bty

bty

feel of nature teline

 

Living room corner with chair and two windows.

Ylpeänä haluamme esitellä uuden yhteistyön alun BBtextilesin ja Muotineule Oy:n kanssa.

Hyvä asiakkaamme,

Ylpeänä haluamme esitellä uuden yhteistyön alun BBtextilesin ja Muotineule Oy:n kanssa. Yhdessä nämä kaksi yritystä tulevat tarjoamaan Suomen markkinoille upean ison malliston muodikkaita sisustuskankaita.

Ensiksi haluamme esitellä teille hieman näitä kahta yritystä. BBtextiles on perheyritys, joka sijaitsee Hollanissa. Mallistossa on keskitytty muodikkaisiin sisustustekstiileihin, jotka soveltuvat mm. verhoihin, tyynyihin, pöytäliinoihin ja verhoiluun. Oman suunnitteluosaston johdosta, BBtextiles tarjoaa yksilöllisen malliston painettuja kankaita, jacquardeja ja yksivärisiä kankaita toimitettavaksi heti varastosta.

Muotineule Oy on myös perheyritys ja tunnettu suomalainen tukkuliike, joka sijaitsee Orivedellä. Mallisto koostuu laajasta valkoimasta kankaita soveltuen verhoihin, verhoiluun ja sisustukseen. Tarjolla on myös kankaita vaatetukseen.

Suomen markkinoiden tuntemuksella Muotineule Oy osaa tarjota asiakkailleen ajankohtaisia kankaita. Laajentamalla mallistoaan BBtextilesin kankailla Muotineule Oy pystyy palvelemaan teitä vieläkin paremmin tulevaisuudessa. Tästä lähtien Muotineule Oy on BBtextilesin virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Tämä yhteistyö tarjoaa teille valtavan ja yksilöllisen malliston loistavalla palvelulla. Tämä yhteistyö on teidän eduksenne. Jos teillä on jotain kysyttävää, voitte olla yhteydessä Muotineule Oy:n. BBtextiles auttaa teitä myös tämän yhteistyön asioiden kanssa.

 

Ystävällisesti,

Muotineule Oy & BBtextiles

muotineule_logobbtextiles_logo

Oriveden Muotineule Oy                              BBtextiles
www.muotineule.fi                                       www.BBtextiles.com
Puh. 03 – 334 1957                                     Puh. +31 73 503 2480